Multilingual Folk Tale Database


Selection

Author[any]
LanguageAlbanian
Language of origin[any]
Country of origin[any]

Click on the links to restrict the selection

Advanced search

Reset all restrictions

Browse Stories

Title Author / Translator Year Country
Dhelpra dhe korbi unknown author ???? Albania
Gjeli, qeni dhe dhelpra Ezopi ???? Greece
Gjinkalla dhe Milingona Zhan de la Fonten ???? France
Kesulekuqja Charles Perrault ???? France
Lepuri dhe Breshka Zhan de la Fonten / Vedat Kokona ???? France
Njëqind gënjeshtra pa një të vërtetë Hikmet Meçaj ???? Albania
Qeni dhe hieja Zhan de la Fonten ???? France

7 results